Δωρεάν μεταφορικά από 150€.

Καλάθι Αγορών

0 Προϊόντα  - 0.00€

LASIT

Laser marking συστήματα
για έξυπνα εργοστάσια

Σε πλαστικό, μέταλλο, οργανικά, λεπτά φύλλα και χρώμα.
Εξατομικευμένες λύσεις.

Δωρεάν δοκιμή Δες τα προϊόντα

Τα Laser markers της LASIT

Πληρούν όλα τα κριτήρια για να γίνουν μέρος ενός έξυπνου εργοστασίου. Ενσωματώνονται εύκολα στις γραμμές παραγωγής αλλά λειτουργούν και ως αυτόνομες μονάδες με την ενσωμάτωση ρομποτικών βραχιόνων. Το λογισμικό τους διασυνδέεται με τα συστήματα ERP και ανταλλάσσει πληροφορίες μέσω των κύριων πρωτοκόλλων επικοινωνίας.

Σταθερά Laser Markers

Minimark

Minimark

Επιτραπέζιο Laser, κορυφαίο στην κατηγορία του, οικονομικό και εύκολο στην χρήση του, ιδανικό για μικρές παραγωγές.

Περισσότερα

Micromark G3

Micromark G3

Το μικρότερο επιτραπέζιο στην κατηγορία του, ιδανικό για να διατηρήσει την παραγωγή σε υψηλά standards, και τις τιμές χαμηλές.

Περισσότερα

Towermark Z

Towermark Z

Το Towermark Z είναι το πιο ευέλικτο στην κατηγορία του, υπάρχει δυνατότητα ενσωμάτωσης πολλών αξεσουάρ και είναι ειδικό για την σήμανση κυλινδρικών λεπτομερειών.

Περισσότερα

Towermark X

Towermark X

Το Towermark X είναι το πιο ευέλικτο στην κατηγορία του, που μπορεί να ενσωματωθεί με πολλά εξαρτήματα και είναι ιδανικό για τη σήμανση κυλινδρικών λεπτομερειών.

Περισσότερα

CompactMark G8

CompactMark G8

Ιδανικό για όσους πρέπει να μαρκάρουν με λέιζερ 350 ή περισσότερα εξαρτήματα την ημέρα με μικρομετρική ακρίβεια που εξασφαλίζεται από την άκαμπτη δομή του.

Περισσότερα

RotoMark

RotoMark

Το περιστροφικό τραπέζι του το καθιστά ιδανικό για όσους θέλουν να μαρκάρουν με λέιζερ εξαρτήματα με παρόμοιο σχήμα ενώ το μηχάνημα λειτουργεί, διπλασιάζοντας έτσι την παραγωγικότητα.

Περισσότερα

Tower Label

Tower Label

Φορτώνει αυτόματα και με ασφάλεια, επισημαίνει με λέιζερ και εκφορτώνει ετικέτες μέσω μιας προσαρμοσμένης διεπαφής λογισμικού.

Περισσότερα

TowerShuttle

TowerShuttle

Ιδανικό για εργασία σε ρομποτικές νησίδες, χάρη στο μειωμένο αποτύπωμα και το εξωτερικό του φορτίο που αποφεύγει τις συγκρούσεις.

Περισσότερα

 
 
 

Laser markers για ενσωμάτωση σε γραμμές παραγωγής

FiberFly

FiberFly

Το πιο δημοφιλές και ευέλικτο laser υπερύθρων ινών στην κατηγορία του, ιδανικό για χάραξη μετάλλου.

Περισσότερα

FlyMOPA

FlyMOPA

Η ρυθμιζόμενη διάρκεια παλμού του εξασφαλίζει υψηλή αντίθεση χωρίς εγκαύματα. Ιδανικό για έγχρωμη σήμανση.

Περισσότερα

FlyPICO

FlyPICO

Για πολύπλοκα, μαύρα και μη ψηλαφητά σημάδια. Ιδανικό για εφαρμογές που υποβάλλονται σε επεξεργασία μετά τη σχεδίαση.

Περισσότερα

FlyPEAK

FlyPEAK

Το FLYPEAK είναι ιδανικό για τη σήμανση όλων των τύπων πλαστικών, εξασφαλίζοντας υψηλή ισχύ αιχμής και μικρότερη διάρκεια παλμού σε σύγκριση με άλλα λέιζερ της ίδιας κατηγορίας.

Περισσότερα

Fly UV

Fly UV

Το λέιζερ με την καλύτερη απόδοση σε πλαστικά για αισθητική σήμανση, που εκτιμάται ιδιαίτερα στη βιομηχανία ιατρικών και οικιακών συσκευών.

Περισσότερα

Fly CO2

Fly CO2

Ιδανικό για τη σήμανση οργανικών υλικών, όπως ξύλο, υφάσματα, πολύτιμους λίθους και διαφανή αντικείμενα στα οποία δεν λειτουργούν άλλα λέιζερ.

Περισσότερα

 
 
 

Λύσεις για κάθε τύπο υλικών

Σήμανση και χάραξη πάνω σε μέταλλο, πλαστικό, οργανικά, λεπτά φύλλα και χρώμα

Μέταλλο
Πλαστικό
Οργανικά
Λεπτά Φύλλα και Χρώμα

Μέταλλο

Η σήμανση με λέιζερ σε μέταλλο είναι μια ανέπαφη διαδικασία που δεν απαιτεί πρόσθετες εργασίες πριν ή μετά τη σήμανση. Είναι πιο αποτελεσματική στο μέταλλο, όπου είναι ευκολότερο να επιτευχθούν ποικίλα αποτελέσματα. Η σήμανση και η χάραξη με λέιζερ είναι καθαρές και ακριβείς, γι’ αυτό συνιστούν την αποδοτικότερη διαθέσιμη βιομηχανική τεχνολογία χάραξης. Δεν βλάπτουν το μέταλλο και η αποτύπωση τους είναι ανθεκτική σε όξινες και διαβρωτικές χημικές ουσίες. Επιπλέον, οι μηχανές σήμανσης λέιζερ βοηθούν στη βελτιστοποίηση του χρόνου παραγωγής.

Κατέβασε τον οδηγό laser marking για μέταλλα

Πλαστικό

Τα πλαστικά υλικά έχουν πολύ διαφορετικές χημικές συνθέσεις. Στην πραγματικότητα, το πολυκαρβονικό, το πολυαμίδιο, ο πολυεστέρας, το PE, το PET, το ABS, μεταξύ άλλων υλικών, θεωρούνται όλα πλαστικά. Ανάλογα με τη σύνθεση του πλαστικού, το αποτέλεσμα της σήμανση με λέιζερ ποικίλει. Η επιλογή του λέιζερ, όσον αφορά το απαιτούμενο μήκος κύματος, εξαρτάται από τον τύπο του πλαστικού που εμπλέκεται.

Κατέβασε τον οδηγό laser marking για πλαστικά

Οργανικά

Όταν θέλετε να χαράξετε σε οργανικά υλικά, η πηγή CO2 είναι η καλύτερη λύση για σήμανση σε γυαλί, δέρμα, ξύλο και χαρτί, καθώς το λέιζερ YAG συνήθως δεν παράγει ικανοποιητικά αποτελέσματα για αυτά τα υλικά. Τα CO2 laser σας επιτρέπουν να επισημαίνετε γρήγορα και μόνιμα αλφαριθμητικούς κωδικούς, λογότυπα και γραμμωτούς κώδικες (bar codes) σε μια ποικιλία υλικών σε υψηλή ταχύτητα. Μεταξύ των εξαιρετικών χαρακτηριστικών που έχει να προσφέρει η σήμανση λέιζερ είναι η μεγαλύτερη αξιοπιστία και παραγωγικότητα σε σύγκριση με τις συμβατικές λύσεις, όπως η εκτύπωση μελάνης.

Λεπτά φύλλα και χρώμα

Η σήμανση λέιζερ σε λεπτά φύλλα και χρώμα έχει αντικαταστήσει εντελώς την εκτύπωση οθόνης σε πολλές εφαρμογές, ειδικά στην παραγωγή κομματιών για εφαρμογές "ημέρας και νύχτας". Η σήμανση με λέιζερ σάς δίνει ακριβή έλεγχο της ποσότητας υλικού που αφαιρείτε και τη δυνατότητα να καθορίσετε με ακρίβεια το μέγεθος των χαραγμένων γραμμών, καθώς επίσης να βελτιώσετε τον ορισμό των γωνιών, με αποτέλεσμα την ενισχυμένη εμφάνιση και τη σημαντική αύξηση της παραγωγικότητας.

Από τις πιο απλές έως και τις πιο σύνθετες εφαρμογές, τα συστήματα laser marking της LASIT θα καλύψουν τις πιο σύγχρονες ανάγκες σας.

Αυτοκινητοβιομηχανία

Die casting και αμμοβολή

Ιατρικά εργαλεία

Λευκές συσκευές

Κοπτικά εργαλεία

Αξεσουάρ μπάνιου

Υδραυλικά εξαρτήματα

Μόδα

Λίγα λόγια για την Lasit

Εδώ και 30 χρόνια η LASIT – με έδρα στην Ιταλία – αναπτύσσει εξελιγμένα συστήματα σήμανσης και χάραξης με λέιζερ, προσαρμοσμένα στις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών της, από το μηχανικό σύστημα έως το λογισμικό.

Με εξειδικευμένο Τμήμα Μελέτης και Σχεδιασμού, τα συστήματά της σχεδιάζονται έτσι ώστε να διασφαλίζουν ιχνηλασιμότητα, έλεγχο της αλυσίδας παραγωγής, ορατότητα της μάρκας (brand visibility) και αυτοματισμό της παραγωγικής διαδικασίας.

Με πάνω από 5.000 πελάτες και 7.000 εγκατεστημένα συστήματα παγκοσμίως, η Lasit έχει υπερδιπλασιάσει το μέγεθός της την τελευταία πενταετία.

Francesco Toffolo

Francesco Toffolo

Product Manager - Electrolux

Electrolux

"Μπορώ να πω μόνο τα καλύτερα για αυτούς. Είχα ένα πρόβλημα με ένα λέιζερ εγκατεστημένο στον εξοπλισμό, το οποίο λύσαμε έξοχα, χάρη στις οδηγίες τους. Παρά το γεγονός ότι δεν παρακολουθούσα προσωπικά αυτό το σύστημα, οι συμβουλές τους ήταν τόσο ξεκάθαρες που όλα πήγαν  ομαλά».

Andrea de Danieli

Andrea de Danieli

Engineering Manager - Manfrotto

Manfrotto

«Ανακάλυψα τη LASIT πριν από περίπου 9 χρόνια και συνεχίζω να συνεργάζομαι μαζί τους για την ανάπτυξη νέων λύσεων και νέων μηχανημάτων που θα εφαρμοστούν στις παραγωγικές μας διαδικασίες. Πίσω από το προϊόν τους βρίσκεται μια μεγάλη εταιρεία, φτιαγμένη από πραγματικούς ανθρώπους με μεγάλες δεξιότητες, ικανότητες και επιθυμία να αντιμετωπίζουν νέες προκλήσεις».

Gabriele Ravelli

Gabriele Ravelli

Senior Purchasing Manager - Beretta

Beretta

«Γνωρίσαμε τη LASIT όταν ήταν ακόμα λίγο περισσότερο από έναν μικρό τεχνίτη· ζήσαμε με την LASIT την πορεία της εκθετικής ανάπτυξης μέσα σε λίγα χρόνια και εκτιμήσαμε τη μεγάλη ικανότητα μετασχηματισμού, καινοτομίας και πρότασης «ad hoc» λύσεων για τον πελάτη. "

Ricardo Benjamin Gonzales Martinez

Ricardo Benjamin Gonzales Martinez

Mechanical Engineer - American Axle & Manufacturing

American Axle & Manufacturing

"Το τεχνικό σύστημα των μηχανών Lasit είναι τέλειο για χρήση σε εξαρτήματα αυτοκινήτου. Η υποστήριξη της εξειδικευμένης ομάδας της Lasit παρέχεται με κάθε  μηχάνημά της."

Mirko Calvi

Mirko Calvi

Production Specialist - Brembo

Brembo

"Επιλέγουμε την LASIT εδώ και μερικά χρόνια και πρέπει να πω ότι είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι με τους δείκτες λέιζερ. Η εξυπηρέτηση πελατών είναι πάντα διαθέσιμη για υποστήριξη. Η υψηλή ποιότητα των εξαρτημάτων καθιστά αυτόν τον προμηθευτή έγκυρο συνεργάτη για την εταιρεία μας."

GianMaria Dainotti

GianMaria Dainotti

Product Manager - Falmec

Falmec

"Η απόφαση για την απόκτηση ενός μηχανήματος της LASIT υπαγορεύτηκε από την ανάγκη να πληρούνται ολοένα και υψηλότερες απαιτήσεις ποιότητας, καθώς και από την ανάγκη να είναι δυνατή η βελτιστοποίηση των χρόνων εκτέλεσης, καθώς και η επέκταση των υλικών που μπορούν να υποστούν επεξεργασία."

 
 
 
ABB
Benelli
Beretta
Bic
Brembo
BSH
BTICINO
Carel
DeWALT
Enics
FCA
Ferrari
Iscar
Itron
Le Belier
Magneti Marelli
Rexroth
Schneider Electric
SMC
Volvo
 
 
 

ΘΕΛΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΗ;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο για να οργανώσουμε μια δωρεάν δοκιμή ανάλογα με την εφαρμογή σας.