Δωρεάν μεταφορικά από 150€.

Καλάθι Αγορών

0 Προϊόντα  - 0.00€
supplypoint

Η ενεργειακή κρίση είναι εδώ και δυστυχώς οι αρνητικές συνέπειές της στην παγκόσμια οικονομία δεν θα είναι προσωρινές. Δείτε πώς μπορείτε να μειώσετε τα κόστη σας αμβλύνοντας τις συνέπειές της.

eviop-tempo-supplypoint

Τα Έξυπνα Συστήματα Διαχείρισης Αποθεμάτων και Αναλωσίμων της SupplyPoint εμπιστεύτηκε άλλη μια μεγάλη βιομηχανία. Πρόκειται για την Ελληνική Βιομηχανία Ηλεκτρικών Ειδών Eviop-Tempo που εδρεύει στο Βασιλικό Ευβοίας.

Πραγματοποιήθηκε το workshop για τον κώνο ακριβείας Albrecht

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021, το workshop με τίτλο "ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ #1 ΚΩΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΗΣ ALBRECHT", στις εγκαταστάσεις του CNC Training Center (Παιανία).

Ανακαλύψτε τις δυνατότητες του τροχοειδούς φρεζαρίσματος

Το τροχοειδές φρεζάρισμα (Trochoidal Milling) αποτελεί μία τεχνική κατεργασίας που – αν και παρουσιάζει σημαντικά πλεονεκτήματα – χρησιμοποιείται πολύ περιορισμένα στα μηχανουργεία της Ελληνικής αγοράς.

Τα συστήματα της SupplyPoint στις εγκαταστάσεις της Theon

Τα έξυπνα συστήματα διαχείρισης αναλωσίμων της SupplyPointTM εμπιστεύτηκε η Theon Sensors για τη μείωση του κόστους και τη συνολική αναβάθμιση της λειτουργίας διαχείρισης των αναλωσίμων της.

υπερθέρμανση κοπτικού εργαλείου

Πατήσατε το κουμπί διακοπής έκτακτης ανάγκης την πρώτη φορά που είδατε καπνό ή όταν κάποιος αισθητήρας καπνού ενεργοποιήθηκε στο περιβάλλον εργασίας σας;

κραδασμοί εργαλειομηχανών cnc

Κατά καιρούς, όλοι οι χειριστές των μηχανών CNC έρχονται αντιμέτωποι με κραδασμούς. Το φαινόμενο προκαλείται από τις διαδικασίες φρεζαρίσματος, τορναρίσματος ή διάτρησης.

οδηγός διαχείρισης κοπτικών υγρών

Τα υγρά κοπής διαδραματίζουν έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην διαδικασία παραγωγής, όπως για παράδειγμα τη διαμόρφωση, την αφαίρεση υλικού με κοπή και τη λείανση. Συντελούν στη μείωση της αναπτυσσόμενης θερμοκρασίας κατά την κατεργασία των υλικών, μειώνοντας την τριβή στη διεπαφή μεταξύ κοπτικού εργαλείου και κατεργαζόμενου τεμαχίου, όπως και στη διεπαφή μεταξύ κοπτικού εργαλείου και σχηματιζόμενου αποβλίττου.

διαχείριση κοπτικών υγρών σε κλειστές βιομηχανίες

Τα κοπτικά υγρά που μένουν στις δεξαμενές σε κλειστές βιομηχανίες, χάνουν τις ιδιότητές τους και καταστρέφονται, χωρίς την κατάλληλη μέριμνα.

κατεργασία αλουμινίου

Πώς να αποφύγετε την πρόωρη φθορά των κοπτικών ακμών και την αστοχία του εργαλείου στις κατεργασίες αλουμινίου.

Τα νέα πλακίδια PCD & PCBN της Palbit αποτελούν μία πολύ αξιόπιστη λύση για την κατεργασία μη σιδηρούχων και σκληρών υλικών αντίστοιχα.

Νέα Φρεζοκεφαλή TETRAFEED 16320 της PALBIT

Η GE SUPPLiES παρουσιάζει τη best-selling φρεζοκεφαλή υψηλής πρόωσης της PALBIT.

Κολαούζα εκτόνωσης: Ποια είναι τα προτερήματά τους έναντι των κολαούζων κοπής

Αν οι μηχανουργικές σας κατεργασίες περιλαμβάνουν τη διάνοιξη σπειρωμάτων (ή σπειρωτόμηση), τότε σίγουρα χρησιμοποιείτε κολαούζα.

eviXmatic 3d scanner

Η Evatronix SA, η Πολωνική εταιρία κατασκευής τρισδιάστατων σαρωτών (3D scanners), λανσάρει το αυτοματοποιημένο σύστημα ελέγχου ποιότητας – eviXmatic. Θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στη Β. Αμερική, στην έκθεση Rapid+ TCT 2019 στο Detroit.

Μηχανικός κώνος ακριβείας για πολύπλοκες γεωμετρίες και συγκράτηση μικροεργαλείων

Η ανάγκη 5-αξονικών κατεργασιών ή κατεργασιών με πολύπλοκες γεωμετρίες, σε δύσκολα προσβάσιμα σημεία με εργαλεία μικρών διαμέτρων (1 – 6mm), δημιουργεί μια σειρά προβλημάτων, τα οποία δεν λύνονται με τη χρήση θερμοσυστελλόμενων κώνων.