Δωρεάν μεταφορικά από 100€.
κατεργασία αλουμινίου

Πώς να αποφύγετε την πρόωρη φθορά των κοπτικών ακμών και την αστοχία του εργαλείου στις κατεργασίες αλουμινίου.

Τα νέα πλακίδια PCD & PCBN της Palbit αποτελούν μία πολύ αξιόπιστη λύση για την κατεργασία μη σιδηρούχων και σκληρών υλικών αντίστοιχα.

Νέα Φρεζοκεφαλή TETRAFEED 16320 της PALBIT

Η GE SUPPLiES παρουσιάζει τη νέα φρεζοκεφαλή υψηλής πρόωσης της PALBIT.

Κολαούζα εκτόνωσης: Ποια είναι τα προτερήματά τους έναντι των κολαούζων κοπής

Αν οι μηχανουργικές σας κατεργασίες περιλαμβάνουν τη διάνοιξη σπειρωμάτων (ή σπειρωτόμηση), τότε σίγουρα χρησιμοποιείτε κολαούζα.

eviXmatic 3d scanner

Η Evatronix SA, η Πολωνική εταιρία κατασκευής τρισδιάστατων σαρωτών (3D scanners), λανσάρει το αυτοματοποιημένο σύστημα ελέγχου ποιότητας – eviXmatic. Θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στη Β. Αμερική, στην έκθεση Rapid+ TCT 2019 στο Detroit.

Μηχανικός κώνος ακριβείας για πολύπλοκες γεωμετρίες και συγκράτηση μικροεργαλείων

Η ανάγκη 5-αξονικών κατεργασιών ή κατεργασιών με πολύπλοκες γεωμετρίες, σε δύσκολα προσβάσιμα σημεία με εργαλεία μικρών διαμέτρων (1 – 6mm), δημιουργεί μια σειρά προβλημάτων, τα οποία δεν λύνονται με τη χρήση θερμοσυστελλόμενων κώνων.

ice mill vs universal endmill

Στη GE SUPPLiES δοκιμάζουμε τα προϊόντα μας σε πραγματικές συνθήκες ώστε να είμαστε σίγουροι για τις προτάσεις μας προς όλους τους πελάτες μας.

6 κριτήρια επιλογής τρισδιάστατου σαρωτή

Η τρισδιάστατη σάρωση (3D scanning) χωρίς επαφή γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής τα τελευταία χρόνια στους κλάδους της βιομηχανίας και ιδιαίτερα σε έργα που σχετίζονται με την Έρευνα & Ανάπτυξη νέων προϊόντων.

Τρισδιάστατη σάρωση: τεχνικές και διαδικασία ψηφιοποίησης

Σε μια εποχή ψηφιοποίησης, η τρισδιάστατη σάρωση έρχεται να καλύψει το χάσμα μεταξύ υλικού και ψηφιακού κόσμου. Η εκθετική ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών τα τελευταία χρόνια γέννησε αναπόφευκτα και την ιδέα και κατέστησε δυνατή την ψηφιοποίηση τρισδιάστατων αντικειμένων.

Πως η συντήρηση του υγρού επηρεάζεται απο τον τύπο του

Η κατανόηση των αναγκών συντήρησης σε σχέση με τον τύπο ενός υγρού κοπής, διευκολύνει την εκάστοτε επιχείρηση στην επιλογή και ορθή εφαρμογή ενός προγράμματος συντήρησης ανάλογα με τα υγρά που χρησιμοποιεί.

Η σημασία της συντήρησης των βιομηχανικών υγρών

Η συντήρηση των βιομηχανικών υγρών είναι ένα θέμα που εντελώς λανθασμένα υποτιμάται από τη μεγάλη πλειοψηφία των βιομηχανικών επιχειρήσεων στην Ελλάδα.

Ανακαλύψτε τις δυνατότητες του τροχοειδούς φρεζαρίσματος

Το τροχοειδές φρεζάρισμα (Trochoidal Milling) αποτελεί μία τεχνική κατεργασίας που – αν και παρουσιάζει σημαντικά πλεονεκτήματα – χρησιμοποιείται πολύ περιορισμένα στα μηχανουργεία της Ελληνικής αγοράς.

Γραφτείτε στη λίστα αποδεκτών του newsletter μας
και κερδίστε 15% στην επόμενη online αγορά σας!

Please enable the javascript to submit this form