Δωρεάν μεταφορικά από 100€.

Καλάθι Αγορών

0 Προϊόντα  - 0.00€
οδηγός διαχείρισης κοπτικών υγρών

Τα υγρά κοπής διαδραματίζουν έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην διαδικασία παραγωγής, όπως για παράδειγμα τη διαμόρφωση, την αφαίρεση υλικού με κοπή και τη λείανση. Συντελούν στη μείωση της αναπτυσσόμενης θερμοκρασίας κατά την κατεργασία των υλικών, μειώνοντας την τριβή στη διεπαφή μεταξύ κοπτικού εργαλείου και κατεργαζόμενου τεμαχίου, όπως και στη διεπαφή μεταξύ κοπτικού εργαλείου και σχηματιζόμενου αποβλίττου.

Επιπρόσθετα, επιτυγχάνεται περαιτέρω ψύξη από τα υγρά κοπής λόγω διάχυσης και λίπανσης. Τόσο με τη λιπαντική, όσο και την ψυκτική ικανότητά τους, τα υγρά κοπής συμβάλλουν σε μεγάλο βαθμό στην προστασία του κατεργαζόμενου υλικού από στρεβλώσεις/ παραμορφώσεις λόγω υψηλών θερμοκρασιών, ενώ αυξάνουν τη διάρκεια ζωής (μείωση ρυθμού φθοράς) των κοπτικών εργαλείων.

Στον αναλυτικό οδηγό διαχείρισης κοπτικών υγρών θα ενημερωθείτε για τις επιθυμητές ιδιότητες των υγρών κοπής, τις κατηγορίες των υγρών κοπής και πώς να επιλέξετε ανάλογα με την εφαρμογή σας και άλλα κριτήρια, τον έλεγχο των υγρών κοπής και άλλες χρήσιμες πληροφορίες και πρακτικές συμβουλές για την ορθή διαχείριση των κοπτικών σας υγρών.

διαχείριση κοπτικών υγρών σε κλειστές βιομηχανίες

Τα κοπτικά υγρά που μένουν στις δεξαμενές σε κλειστές βιομηχανίες, χάνουν τις ιδιότητές τους και καταστρέφονται, χωρίς την κατάλληλη μέριμνα.

κατεργασία αλουμινίου

Πώς να αποφύγετε την πρόωρη φθορά των κοπτικών ακμών και την αστοχία του εργαλείου στις κατεργασίες αλουμινίου.

Τα νέα πλακίδια PCD & PCBN της Palbit αποτελούν μία πολύ αξιόπιστη λύση για την κατεργασία μη σιδηρούχων και σκληρών υλικών αντίστοιχα.

Νέα Φρεζοκεφαλή TETRAFEED 16320 της PALBIT

Η GE SUPPLiES παρουσιάζει τη νέα φρεζοκεφαλή υψηλής πρόωσης της PALBIT.

Κολαούζα εκτόνωσης: Ποια είναι τα προτερήματά τους έναντι των κολαούζων κοπής

Αν οι μηχανουργικές σας κατεργασίες περιλαμβάνουν τη διάνοιξη σπειρωμάτων (ή σπειρωτόμηση), τότε σίγουρα χρησιμοποιείτε κολαούζα.

eviXmatic 3d scanner

Η Evatronix SA, η Πολωνική εταιρία κατασκευής τρισδιάστατων σαρωτών (3D scanners), λανσάρει το αυτοματοποιημένο σύστημα ελέγχου ποιότητας – eviXmatic. Θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στη Β. Αμερική, στην έκθεση Rapid+ TCT 2019 στο Detroit.

Μηχανικός κώνος ακριβείας για πολύπλοκες γεωμετρίες και συγκράτηση μικροεργαλείων

Η ανάγκη 5-αξονικών κατεργασιών ή κατεργασιών με πολύπλοκες γεωμετρίες, σε δύσκολα προσβάσιμα σημεία με εργαλεία μικρών διαμέτρων (1 – 6mm), δημιουργεί μια σειρά προβλημάτων, τα οποία δεν λύνονται με τη χρήση θερμοσυστελλόμενων κώνων.

ice mill vs universal endmill

Στη GE SUPPLiES δοκιμάζουμε τα προϊόντα μας σε πραγματικές συνθήκες ώστε να είμαστε σίγουροι για τις προτάσεις μας προς όλους τους πελάτες μας.

6 κριτήρια επιλογής τρισδιάστατου σαρωτή

Η τρισδιάστατη σάρωση (3D scanning) χωρίς επαφή γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής τα τελευταία χρόνια στους κλάδους της βιομηχανίας και ιδιαίτερα σε έργα που σχετίζονται με την Έρευνα & Ανάπτυξη νέων προϊόντων.

Τρισδιάστατη σάρωση: τεχνικές και διαδικασία ψηφιοποίησης

Σε μια εποχή ψηφιοποίησης, η τρισδιάστατη σάρωση έρχεται να καλύψει το χάσμα μεταξύ υλικού και ψηφιακού κόσμου. Η εκθετική ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών τα τελευταία χρόνια γέννησε αναπόφευκτα και την ιδέα και κατέστησε δυνατή την ψηφιοποίηση τρισδιάστατων αντικειμένων.

Πως η συντήρηση του υγρού επηρεάζεται απο τον τύπο του

Η κατανόηση των αναγκών συντήρησης σε σχέση με τον τύπο ενός υγρού κοπής, διευκολύνει την εκάστοτε επιχείρηση στην επιλογή και ορθή εφαρμογή ενός προγράμματος συντήρησης ανάλογα με τα υγρά που χρησιμοποιεί.

Γραφτείτε στη λίστα αποδεκτών του newsletter μας
και κερδίστε 15% στην επόμενη online αγορά σας!

Please enable the javascript to submit this form