Δωρεάν μεταφορικά από 150€.
210 6640411
Καθημερινά: 9:00-17:00

Καλάθι Αγορών

0 Προϊόντα  - 0.00€
Τα συστήματα της SupplyPoint στις εγκαταστάσεις της Theon

Τα έξυπνα συστήματα διαχείρισης αναλωσίμων της SupplyPointTM εμπιστεύτηκε η Theon Sensors για τη μείωση του κόστους και τη συνολική αναβάθμιση της λειτουργίας διαχείρισης των αναλωσίμων της.

Πραγματοποιήθηκε το workshop για τον κώνο ακριβείας Albrecht

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους συμμετέχοντες, το workshop με τίτλο "ALBRECHT ΚΩΝΟΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ" το Σάββατο 30 Μαρτίου, στις εγκαταστάσεις του CNC Training Center (Παιανία).

Real case: Πώς αυξήσαμε τη διάρκεια ζωής των εργαλείων

Όπως δείχνει η εμπειρία μας, αρκετοί ιδιοκτήτες μηχανουργείων δεν είναι ικανοποιημένοι με τη διάρκεια ζωής των εργαλείων που χρησιμοποιούν.

Real case: Πώς βελτιώσαμε τις κατεργασίες σπειρωμάτων

Προβληματίζεστε για την ποιότητα ή αποδοτικότητα των κατεργασιών σπειρωμάτων; Σίγουρα δεν είστε ο μόνος!

Food-grade λιπαντικά για τις βιομηχανίες τροφίμων, ποτών και φαρμάκων

Στις βιομηχανίες τροφίμων & ποτών καθώς και φαρμάκων, η προστασία του καταναλωτή, η υγεία και η ασφάλεια αποτελούν κορυφαίες προτεραιότητες. Τα στάνταρντς καθαριότητας και υγιεινής είναι πολύ υψηλά και επηρεάζουν όλα τα στάδια και τα εμπλεκόμενα μέρη της παραγωγικής διαδικασίας.

Σχεδιασμός πρωτοτύπων με βάση τους κανόνες του Additive Manufacturing

Η τεχνολογία της προσθετικής μηχανικής δημιουργεί πολλαπλά οφέλη που σχετίζονται με την ανώτερη ποιότητα του τελικού προϊόντος, τη μείωση του χρόνου κατασκευής και του κόστους κατασκευής.

κώνος apc albrecht

Η εταιρεία Μανιώτης Α&Σ Ο.Ε. δραστηριοποιείται στον τομέα παραγωγής ελαστικού από το 1970.

high-feed φρεζάρισμα

Η ANT ENGINEERING WORKSHOP είναι ένα νεοσύστατο μοντέρνο CNC μηχανουργείο για κατεργασίες πάσης φύσεως με νέο και έμπειρο προσωπικό και μεράκι για τη δουλειά τους. 

Βιομηχανικός σχεδιασμός

Έχετε μια ιδέα για την ανάπτυξη ενός νέου προϊόντος και δεν ξέρετε πώς να ξεκινήσετε; Σκέφτεστε πώς θα διαφοροποιηθείτε από τον ανταγωνισμό σας; Πώς θα δημιουργήσετε το νέο σας προϊόν στη βέλτιστη σχέση ποιότητας και κόστους; Καλώς ήρθατε στον συναρπαστικό κόσμο του βιομηχανικού σχεδιασμού.

Κώνος APC

Η GE SUPPLiES παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελληνική αγορά το No. 1 κώνο σε ταχύτητα, διάρκεια ζωής και ασφάλεια παγκοσμίως!

Η GE SUPPLiES Best New Partner 2014 της Milacron - Cimcool

Με τον ιδιαίτερα τιμητικό τίτλο του BEST NEW PARTNER 2014 βραβεύθηκε η GE SUPPLiES στο πλαίσιο του Ετήσιου Τεχνικού Συνεδρίου (Cimcool Technical Meeting) που διήρκεσε τρεις ημέρες και διοργανώθηκε από τη MILACRON – CIMCOOL στις 13-15 Οκτωβρίου στην Χάγη Ολλανδίας.

Νέα συνεργασία της GE SUPPLiES με την PALBIT

Η νέα συνεργασία της GE SUPPLiES με την πορτογαλική εταιρία κατασκευής κοπτικών εργαλείων PALBIT προσφέρουν μια ευρεία γκάμα σε φρεζοκεφαλές και ταχυτρύπανα σε εξαιρετική ποιότητα.

Γραφτείτε στη λίστα αποδεκτών του newsletter μας
και κερδίστε 15% στην επόμενη online αγορά σας!

Please enable the javascript to submit this form