Δωρεάν μεταφορικά από 150€.

Καλάθι Αγορών

0 Προϊόντα  - 0.00€
eviop-tempo-supplypoint

Τα Έξυπνα Συστήματα Διαχείρισης Αποθεμάτων και Αναλωσίμων της SupplyPoint εμπιστεύτηκε άλλη μια μεγάλη βιομηχανία. Πρόκειται για την Ελληνική Βιομηχανία Ηλεκτρικών Ειδών Eviop-Tempo που εδρεύει στο Βασιλικό Ευβοίας.

Πραγματοποιήθηκε το workshop για τον κώνο ακριβείας Albrecht

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021, το workshop με τίτλο "ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ #1 ΚΩΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΗΣ ALBRECHT", στις εγκαταστάσεις του CNC Training Center (Παιανία).

Τα συστήματα της SupplyPoint στις εγκαταστάσεις της Theon

Τα έξυπνα συστήματα διαχείρισης αναλωσίμων της SupplyPointTM εμπιστεύτηκε η Theon Sensors για τη μείωση του κόστους και τη συνολική αναβάθμιση της λειτουργίας διαχείρισης των αναλωσίμων της.

Πραγματοποιήθηκε το workshop για τον κώνο ακριβείας Albrecht

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους συμμετέχοντες, το workshop με τίτλο "ALBRECHT ΚΩΝΟΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ" το Σάββατο 30 Μαρτίου, στις εγκαταστάσεις του CNC Training Center (Παιανία).

Food-grade λιπαντικά για τις βιομηχανίες τροφίμων, ποτών και φαρμάκων

Στις βιομηχανίες τροφίμων & ποτών καθώς και φαρμάκων, η προστασία του καταναλωτή, η υγεία και η ασφάλεια αποτελούν κορυφαίες προτεραιότητες. Τα στάνταρντς καθαριότητας και υγιεινής είναι πολύ υψηλά και επηρεάζουν όλα τα στάδια και τα εμπλεκόμενα μέρη της παραγωγικής διαδικασίας.

Σχεδιασμός πρωτοτύπων με βάση τους κανόνες του Additive Manufacturing

Η τεχνολογία της προσθετικής μηχανικής δημιουργεί πολλαπλά οφέλη που σχετίζονται με την ανώτερη ποιότητα του τελικού προϊόντος, τη μείωση του χρόνου κατασκευής και του κόστους κατασκευής.

Βιομηχανικός σχεδιασμός

Έχετε μια ιδέα για την ανάπτυξη ενός νέου προϊόντος και δεν ξέρετε πώς να ξεκινήσετε; Σκέφτεστε πώς θα διαφοροποιηθείτε από τον ανταγωνισμό σας; Πώς θα δημιουργήσετε το νέο σας προϊόν στη βέλτιστη σχέση ποιότητας και κόστους; Καλώς ήρθατε στον συναρπαστικό κόσμο του βιομηχανικού σχεδιασμού.

Κώνος APC

Η GE SUPPLiES παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελληνική αγορά το No. 1 κώνο σε ταχύτητα, διάρκεια ζωής και ασφάλεια παγκοσμίως!

Η GE SUPPLiES Best New Partner 2014 της Milacron - Cimcool

Με τον ιδιαίτερα τιμητικό τίτλο του BEST NEW PARTNER 2014 βραβεύθηκε η GE SUPPLiES στο πλαίσιο του Ετήσιου Τεχνικού Συνεδρίου (Cimcool Technical Meeting) που διήρκεσε τρεις ημέρες και διοργανώθηκε από τη MILACRON – CIMCOOL στις 13-15 Οκτωβρίου στην Χάγη Ολλανδίας.

Νέα συνεργασία της GE SUPPLiES με την PALBIT

Η νέα συνεργασία της GE SUPPLiES με την πορτογαλική εταιρία κατασκευής κοπτικών εργαλείων PALBIT προσφέρουν μια ευρεία γκάμα σε φρεζοκεφαλές και ταχυτρύπανα σε εξαιρετική ποιότητα.

OPTICAM: The wire expert από την GE SUPPLiES

OPTICAM: ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ CAM ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟΜΗΧΑΝΕΣ ΣΥΡΜΑΤΟΣ

Τώρα και στην Ελλάδα με την απαράμιλλη τεχνική υποστήριξη της GE SUPPLiES

Workshop «Νέες δυνατότητες κατεργασίας σπειρωμάτων»

Ολοκληρώθηκε με Επιτυχία η Ημερίδα - Workshop με Θέμα: Νέες Δυνατότητες Κατεργασίας Σπειρωμάτων