Δωρεάν μεταφορικά από 150€.

Καλάθι Αγορών

0 Προϊόντα  - 0.00€

Τα τρυπάνια που διαθέτουμε προσφέρουν καλύτερη απόδοση σε οποιοδήποτε υλικό: χάλυβας κοινής χρήσης και θερμικής επεξεργασίας), ανοξείδωτος χάλυβας, αλουμίνιο, τιτάνιο, γραφίτης, σκληρυμένο χάλυβα, πλαστικά, θερμοπλαστικά, χαλκός, ορείχαλκος, GFK / CFK (fiber glass και carbon fiber).

Helion
Περισσότερα

Η ισπανική εταιρεία Helion διαθέτει εμπειρία 60 χρόνων στο κομμάτι της μηχανικής κατεργασίας και ένα μεγάλο εύρος επιλογών σε κοπτικά εργαλεία ανάλογα με το υλικό κατεργασίας που θέλετε να επεξεργαστείτε και τις γενικότερες ανάγκες σας.

Helion Drill Line
Λήψη
Nui Europa
Περισσότερα

Η Nui Utensili Europa προσφέρει μια σειρά προϊόντων για όλες τις διάφορες απαιτήσεις μηχανικής κατεργασίας. Η  τεχνογνωσία και η ευέλικτη, δυναμική οργάνωση ενισχύουν την αποτελεσματική εξυπηρέτηση και την ικανότητα δημιουργίας ειδικών εργαλείων κατά παραγγελία. Η δυναμική της Nui  μπορεί να φανεί στις μεγάλες ποσότητες των εξαγωγών μας και στις διεθνείς εμπορικές εκθέσεις στις οποίες συμμετέχει.

Product Catalogue
Λήψη
Palbit
Περισσότερα

Η Palbit ιδρύθηκε το 1916 και είναι παραγωγός εργαλείων σκληρού μετάλλου και εξαιρετικά σκληρών υλικών.  Διαθέτει εργαλεία υψηλής απόδοσης. Τα περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα στο μεγάλο εύρος που διαθέτει  για ολοκληρωμένες λύσεις εργαλείων.

Palbit Solid Carbide Drills
Λήψη