Δωρεάν μεταφορικά από 150€.

Καλάθι Αγορών

0 Προϊόντα  - 0.00€

Εδώ μπορείτε να δείτε και να επιλέξετε κονδύλια για κάθε είδους μηχανουργική κατεργασία και υλικού. Οι εταιρείες που διαθέτουμε έχουν επιλεχθεί για να δίνουν λύσεις σε κάθε ανάγκη που μπορείτε να έχετε και στοχεύουν στο βέλτιστο αποτέλεσμα κατά την διάρκεια της κατεργασίας.

Κονδύλια Helion
Περισσότερα

Η ισπανική εταιρεία Helion διαθέτει εμπειρία 60 χρόνων στο κομμάτι της μηχανικής κατεργασίας και ένα μεγάλο εύρος επιλογών σε κοπτικά εργαλεία ανάλογα με το υλικό κατεργασίας που θέλετε να επεξεργαστείτε και τις γενικότερες ανάγκες σας.

CBN
Λήψη
Smart Line
Λήψη
Inch Line
Λήψη
Κονδύλι Καρβιδίου 91.1479 Active Promo
Λήψη
HSS
Λήψη
INOX Τιτάνιο
Λήψη
Γενικής Χρήσεως
Λήψη
Σκληρυμένους Χάλυβες
Λήψη
Αλουμίνιο και μη Σιδηρούχα
Λήψη
C.P.T.
Περισσότερα

Πρόκειται για ένα από τους κορυφαίους κατασκευαστές εργαλείων ακριβείας υψηλής ποιότητας παγκοσμίως. Μετά την ίδρυση της εταιρείας το 1988 πέτυχε μέσα από συνεχή ανάπτυξη γρήγορα επιτεύγματα και μπόρεσε να εδραιώσει τη θέση της στην αγορά. Διαθέτει πελάτες σε περισσότερες από 12 χώρες από την αυτοκινητοβιομηχανία, τη μηχανολογία, τη βιομηχανία πετρελαίου, την αεροδιαστημική, την ιατρική τεχνολογία, τη ναυπηγική βιομηχανία και τη ενεργειακή βιομηχανία.

Mill-Thread Solid Carbide
Λήψη
Mini Mill-Thread
Λήψη
Multi - Function Thread Mills 3 in 1 Operations
Λήψη
Hardcut
Λήψη
Solid Carbide Grooving Tools
Λήψη
Supercut Solid Carbide Mills
Λήψη
Mini Chamfer and Countersink
Λήψη
Mill-Thread Technical Section
Λήψη
Κονδύλια Palbit
Περισσότερα

Η Palbit ιδρύθηκε το 1916 και είναι παραγωγός εργαλείων σκληρού μετάλλου και εξαιρετικά σκληρών υλικών.  Διαθέτει εργαλεία υψηλής απόδοσης.Τα περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα στο μεγάλο εύρος που διαθέτει  για ολοκληρωμένες λύσεις εργαλείων.

Palbit Solid Carbide End Mills (Integ)
Λήψη
Union Tool Europe
Φυλλάδιο 8 - Τίτλος 4 Flutes Taper Neck Radius End Mills Vol.3
Φυλλάδιο 8 - Εικόνα
Περισσότερα

Η Union Tool Europe εξειδικεύεται στη διανομή σε όλη την Ευρώπη των παγκοσμίου φήμης τρυπανιών μικρών διαμέτρων της βιομηχανίας PCB, καθώς επίσης κονδύλια αιχμής υψηλής ακρίβειας και κοπτικά εργαλεία  για τη βιομηχανία κατασκευής καλουπιών και των οδηγών γραμμικής κίνησης υψηλής ακρίβειας, μέσω του πανευρωπαϊκού της δικτύου διανομής.

Barrel End Mills For Highly Efficient Finishing
Λήψη
CBN End Mills UNIMAX Series Vol.9
Λήψη
HARDMAX 2 Flutes Long Neck Ball End Mills, Short Shank Long Neck Ball End Mills HSLB / HSLB-S
Λήψη
HMGCOAT 4 Flutes Long Neck Radius End Mills
Λήψη
HMGCOAT 56 Flutes Highly Efficient Long Neck Radius End Mills
Λήψη
VDLCLB 3mm Shank DLCCOAT 2 Flutes Long Neck Ball End Mills for Copper
Λήψη
2 Flutes Diamond Coated UDC Series Vol.12
Λήψη
2 Flute Long Neck Ball End Mills for Copper Electrode Milling Vol.3
Λήψη
2 Flutes Diamond Coated UDC Ball Series Vol.2
Λήψη
Κονδύλια Dutch
Περισσότερα

Η Mega CNC Tools (Dutch) είναι ένας ευρωπαϊκός κατασκευαστής εργαλείων μεταλλουργίας για τεχνικούς χονδρεμπόρους σε όλο τον κόσμο. Καθώς ο κατασκευαστικός κόσμος γίνεται πιο ανταγωνιστικός κάθε μέρα, η εξοικονόμηση χρόνου κατά τη μηχανική κατεργασία έχει μεγάλη σημασία. Η βελτιστοποίηση της διαδικασίας μπορεί να επιτευχθεί με πολλούς τρόπους. Η Dutch υπάρχει εδώ και 30 χρόνια, αυτό δίνει τις απαραίτητες γνώσεις για να παρέχει στον τελικό χρήστη το καλύτερο εργαλείο για τη δουλειά.Τα προϊόντα της παράγονται στην Ευρώπη. 

Dutch catalogue 2020 endmills
Λήψη