Δωρεάν μεταφορικά από 150€.

Καλάθι Αγορών

0 Προϊόντα  - 0.00€

Η επιλογή των κατάλληλων εργαλείων είναι ίσως ο πιο κρίσιμος παράγοντας επιτυχίας ενός σύγχρονου μηχανουργείου καθώς επηρεάζει – θετικά ή αρνητικά – την ποιότητα των κατεργασιών, το κόστος και συνεπώς, την κερδοφορία του.

Η GE SUPPLiES σας δίνει την δυνατότητα δοκιμαστικού ελέγχου του εκάστοτε εργαλείου στην παραγωγή σας με την καταγραφή των αποτελεσμάτων.

Επιπλέον, ανάλογα με τις κατεργασίες που θέλετε να εκτελέσετε, σας προτείνουμε τεκμηριωμένα τα κατάλληλα εργαλεία και τις συνθήκες κατεργασίας προσαρμοσμένες στις εργαλειομηχανές σας.

Η μεγάλη γκάμα των εργαλείων μας καλύπτει κάθε ανάγκη των σύγχρονων κατεργασιών.

Εδώ μπορείτε να δείτε και να επιλέξετε κονδύλια για κάθε είδους μηχανουργική κατεργασία και υλικού. Οι εταιρείες που διαθέτουμε έχουν επιλεχθεί για να δίνουν λύσεις σε κάθε ανάγκη που μπορείτε να έχετε και στοχεύουν στο βέλτιστο αποτέλεσμα κατά την διάρκεια της κατεργασίας.

Περισσότερα...

Τα τρυπάνια που διαθέτουμε προσφέρουν καλύτερη απόδοση σε οποιοδήποτε υλικό: χάλυβας κοινής χρήσης και θερμικής επεξεργασίας), ανοξείδωτος χάλυβας, αλουμίνιο, τιτάνιο, γραφίτης, σκληρυμένο χάλυβα, πλαστικά, θερμοπλαστικά, χαλκός, ορείχαλκος, GFK / CFK (fiber glass και carbon fiber).

Περισσότερα...

Τα αλεζουάρ καρβιδίου και HSS  προσφέρουν καλύτερο φινίρισμα και μέγιστη ακρίβεια. Χάρη στις ιδιαίτερες γεωμετρίες τους, επιτυγχάνουμε αυξανόμενη παραγωγικότητα. Για την περαιτέρω βελτιστοποίηση της απόδοσης, προσφέρουμε αλεζουάρ με εσωτερική ψύξη.

Περισσότερα...

Τα κοπτικά μας εργαλεία προσφέρουν καλύτερη απόδοση σε οποιοδήποτε υλικό: Χάλυβας (και κοινής χρήσης και θερμικά επεξεργασμένος), ανοξείδωτος χάλυβας, αλουμίνιο, τιτάνιο, γραφίτης, ελατός και οζώδης χυτοσίδηρος, σκληρυμένο χάλυβα, πλαστικά, θερμοπλαστικά, χαλκός, ορείχαλκος, GFK / CFK (fiber glass και carbon fiber),

Περισσότερα...

Επιλέξτε την κατάλληλη μανέλα ανάλογα με τις ανάγκες σας, αλλά και πλακίδια τόρνου για κάθε είδους κατεργασία.

Περισσότερα...

Η σωστή επιλογή ταχυτρύπανου και των πλακιδίων του είναι πολύ σημαντική για τις μηχανουργικές κατεργασίες.

Περισσότερα...

Εδώ μπορείτε να επιλέξετε το καταλληλότερο μοντέλο φρεζοκεφαλής μέσα από μια πλειθώρα επιλογών, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Περισσότερα...

Τα απογρεζωτικά εργαλεία είναι απαραίτητα για την καλύτερη λειτουργία της παραγωγής.

Περισσότερα...