Δωρεάν μεταφορικά από 150€.
OPTICAM: The wire expert από την GE SUPPLiES

OPTICAM: ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ CAM ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟΜΗΧΑΝΕΣ ΣΥΡΜΑΤΟΣ

Τώρα και στην Ελλάδα με την απαράμιλλη τεχνική υποστήριξη της GE SUPPLiES

Με περισσότερες από 40.000 εγκαταστάσεις παγκοσμίως, το OPTICAM της Camtek GmbH αποτελεί το πλέον προηγμένο και ολοκληρωμένο λογισμικό CAM για εργαλειομηχανές σύρματος σε παγκόσμιο επίπεδο.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι εταιρίες, όπως ενδεικτικά Daimler, BMW, Bosch, Siemens, Swarovski, SKF, Schuler, Hirschmann, Harrenknecht και πολλές άλλες παγκοσμίου βεληνεκούς, σχεδιάζουν και προγραμματίζουν αξιοποιώντας τα πολλαπλά και μοναδικά πλεονεκτήματα του OPTICAM.

Πλέον όμως, και οι Ελληνικές εταιρίες και μηχανουργεία, έχουν την δυνατότητα όχι απλώς να αξιοποιήσουν τις μοναδικές δυνατότητες που προσφέρει το OPTICAM, αλλά και να ωφεληθούν από την απαράμιλλη τεχνική υποστήριξη της GE SUPPLiES, μίας αμιγώς Ελληνικής εταιρίας, η οποία παρέχει ολοκληρωμένες τεχνικές λύσεις και ποιοτικά προϊόντα σε σύγχρονα μηχανουργεία (εργαλεία κοπής, βιομηχανικά υγρά, υλικά, όργανα μέτρησης, λογισμικό).

Z4X2049

Η GE SUPPLiES, ως ο αποκλειστικός διανομέας των λογισμικών της Γερμανικής εταιρίας Camtek GmbH στην Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, FYROM και Αλβανία, στέκεται δίπλα στον μηχανουργό, παρέχοντάς του πλήρη τεχνική κατάρτιση σε επίπεδο χρήσης του OPTICAM, μέσω της τεχνογνωσίας και της συσσωρευμένης εμπειρίας πολλών ετών. Το αποτέλεσμα είναι ότι ο μηχανουργός είναι πλέον σε θέση και αξιοποιεί στο έπακρο τις πραγματικές δυνατότητες του λογισμικού, αναβαθμίζει την ποιότητα των κατεργασιών του, μειώνει τους χρόνους προγραμματισμού και κατεργασίας και επιλύει τεχνικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην πράξη με νέες μεθόδους και τεχνοτροπίες.

Η Camtek GmbH, η κορυφαία παγκοσμίως εταιρία ανάπτυξης λογισμικού CAD/CAM για εργαλειομηχανές σύρματος, εδώ και πάνω από 30 χρόνια λειτουργίας, βρίσκεται σε στενή συνεργασία με όλους τους κορυφαίους κατασκευαστές εργαλειομηχανών σε όλο τον κόσμο, με αποτέλεσμα τα λογισμικά της να εξελίσσονται συνεχώς και να προσαρμόζονται άμεσα στις διαρκώς εξελισσόμενες τεχνολογίες των εργαλειομηχανών σύρματος. Με τον τρόπο αυτό, ανεξάρτητα από τον τύπο και κατασκευαστή της χρησιμοποιούμενης εργαλειομηχανής, όχι μόνο διευκολύνεται η ομαλή χρήση και λειτουργία του λογισμικού, αλλά παράλληλα, εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή αξιοποίηση των δυνατοτήτων των νέων τεχνολογιών των εργαλειομηχανών.
Επιπλέον, οι post processors της Camtek GmbH αναπτύσσονται σε συνεργασία με τους εκάστοτε κατασκευαστές εργαλειομηχανών έτσι ώστε να εναρμονίζονται απόλυτα με την εργαλειομηχανή σας και την μονάδα ελέγχου της, γεγονός που εξασφαλίζει απροβλημάτιστή λειτουργία.

Ποια είναι όμως τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του OPTICAM που το έχουν εδραιώσει στην κορυφή των λογισμικών του είδους του σε παγκόσμιο επίπεδο; Γιατί παγκόσμιες εταιρίες – κολοσσοί το έχουν εμπιστευθεί για τον προγραμματισμό των κατεργασιών τους;

Καταρχάς, μέσω του WIRE-Expert module, ο προγραμματισμός ακόμα και των πιο σύνθετων γεωμετριών γίνεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα! Το OPTICAM αναγνωρίζει αυτόματα τις κατεργάσιμες γεωμετρίες και προγραμματίζει αυτόματα τις διαδρομές κοπής, τις τοποθετήσεις των U και V αξόνων καθώς και τα βέλτιστα σημεία έναρξης και αποπεράτωσης της κατεργασίας.

WireExpert

Wire2 Regelflachenbearbeitung2

Επιπλέον, μέσω του WIRE-Expert module δίνεται η δυνατότητα στον προγραμματιστή να τοποθετήσει αυτόματα τις οπές έναρξης (όπου είναι απαραίτητο) στην καλύτερή δυνατή θέση. Σε περίπτωση που ο σχεδιαστής έχει προβλέψει να τοποθετήσει ο ίδιος τις οπές έναρξης στο στερεό μοντέλο το σύστημα feature recognition του WIRE-Expert τις αναγνωρίζει αυτόματα και τις λαμβάνει υπόψη κατά τη δημιουργία του προγράμματος κατεργασίας.

Οι αυτοματισμοί του WIRE-Expert επεκτείνονται μέχρι και στη δημιουργία των απαραίτητων tags για να δίνεται η δυνατότητα στο χειριστή να συγκρατήσει το προς αφαίρεση κομμάτι λίγο πριν την αποπεράτωση της κατεργασίας ή όπως ο προγραμματιστής επιθυμεί κατά περίπτωση.

Επιπλέον, ο προγραμματιστής του OPTICAM απολαμβάνει τη δυνατότητα πρόσβασης και χρήσης της βάσης δεδομένων τεχνολογίας (Technology Databases) της εκάστοτε εργαλειομηχανής, απ’ ευθείας μέσω του user interface του λογισμικού. Η δυνατότητα αυτή εξασφαλίζει τον άμεσο και εύκολο προγραμματισμό, ανεξάρτητα από τον τύπο και τον κατασκευή της εργαλειομηχανής σύρματος.

mitsu screen

Fanuc

Πέραν του τύπου και του κατασκευαστή της εργαλειομηχανής, τo OPTICAM συνδέεται με τα τρία κορυφαία συστήματα CAD Dassault Systèmes Solidworks, OPEN MIND hyperCAD-S & Siemens NX.

Επιπλέον, η διασύνδεση του OPTICAM με τα Windows, σε συνδυασμό με τη δυναμική καθοδήγηση που παρέχει το σύστημα ηλεκτρονικής υποβοήθησης, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να μπορούν να εργασθούν αποδοτικά και αποτελεσματικά μετά από ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάρτισης.

Άξια αναφοράς είναι και τα ειδικά σχεδιασμένα λογισμικά PDM της Camtek GmbH, τα οποία αποτελούν ειδικά συστήματα αρχειοθέτησης δεδομένων CAD και NC.

Ειδικότερα, το CAMMAN της Camtek GmbH είναι ένα ισχυρό σύστημα διαχείρισης των προγραμμάτων NC και των αρχείων CAD, το οποίο παρέχει ακόμα και τη δυνατότητα επικοινωνίας με συστήματα ERP (SAP και άλλα).

Με τη χρήση του CAMMAN, ο σχεδιαστής, ο προγραμματιστής και ο χειριστής, μοιράζονται την ίδια βάση δεδομένων και έτσι, προλαμβάνονται τα λάθη που γίνονται λόγω της επικάλυψης των αρχείων. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα ιδιαίτερα εύκολης σύνδεσης και προσαρμογής στις υπάρχουσες βάσεις δεδομένων.

Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με συμπληρωματικά προϊόντα λογισμικού που έχουν αναπτυχθεί από τη Camtek GmbH για εργαλειομηχανές CNC αλλά και συναφείς εφαρμογές σύγχρονων μηχανουργείων και κυρίως, η εξαιρετική τεχνική υποστήριξη της GE SUPPLiES και του άρτια καταρτισμένου τεχνικού προσωπικού της, δίνουν τη μοναδική δυνατότητα στον Έλληνα μηχανουργό, να καταρτισθεί τεχνικά, να αποκτήσει νέες δυνατότητες ποιοτικών κατεργασιών και να εξελίξει πρακτικά την επιχείρησή του.

Γραφτείτε στη λίστα αποδεκτών του newsletter μας
και κερδίστε 15% στην επόμενη online αγορά σας!

Please enable the javascript to submit this form