Δωρεάν μεταφορικά από 150€.
210 6640411
Καθημερινά: 9:00-17:00

Καλάθι Αγορών

0 Προϊόντα  - 0.00€

Είτε πρόκειται για ένα αντικείμενο - μοντέλο δικής σας δημιουργίας είτε για ένα σχέδιο - αποτέλεσμα της διαδικασίας τρισδιάστατης σάρωσης ή βιομηχανικού σχεδιασμού, η GE SUPPLiES παρέχει υπηρεσίες τρισδιάστατης εκτύπωσης πρωτοτύπων για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών και επιλογών υλικών, υποστηρίζοντας ολοκληρωμένα τη διαδικασία ανάπτυξης νέων προϊόντων.

Οι τρισδιάστατοι εκτυπωτές είναι ένα πολύτιμο εργαλείο στη διαδικασία ανάπτυξης προϊόντος, από τη φάση του σχεδιασμού και την ανάπτυξη πρωτοτύπων υπό κλίμακα, μέχρι τη δημιουργία πλήρως λειτουργικών μοντέλων και συναρμολογημάτων πραγματικού μεγέθους, ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και στη μαζική παραγωγή εξαρτημάτων.

Η ταχεία πρωτοτυποποίηση δίνει τη δυνατότητα της άμεσης αξιολόγησης του προϊόντος πριν το στάδιο της μαζικής παραγωγής. Το feedback της αξιολόγησης αυτής βοηθά καταλυτικά στον έγκαιρο εντοπισμό ατελειών και την έγκαιρη βελτιστοποίηση του προϊόντος. Όσο πιο γρήγορα εντοπίζονται οι ατέλειες, τόσο μικρότερος χρόνος απαιτείται για τη διόρθωση αυτών και τόσο μικρότερο είναι το κόστος της διόρθωσης αυτών.

Έτσι, η ταχεία πρωτοτυποποίηση συντελεί ουσιαστικά τόσο στη μείωση του κόστους ανάπτυξης και κατασκευής όσο και στη μείωση του κύκλου ανάπτυξης νέων προϊόντων.

Με τις υπηρεσίες τρισδιάστατης εκτύπωσης της GE SUPPLiES, μπορείτε να αποκτήσετε πλήρως λειτουργικά πρωτότυπα από το ακριβές υλικό του τελικού σας προϊόντος, ή να επανασχεδιάσετε ένα αντικείμενο που αποτυπώσατε με τρισδιάστατη σάρωση και να εκτυπώσετε κατευθείαν το τελικό προϊόν.

Σχεδιάστε το αντικείμενο σας ή επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε στο σχεδιασμό, επιλέξτε τη μέθοδο παραγωγής που σας ταιριάζει καλύτερα και αποκτήστε το αντικείμενό σας εύκολα και γρήγορα με κόστος χαμηλότερο σε σχέση με παραδοσιακές μεθόδους κατασκευής.

Ζήτηση Προσφοράς