Δωρεάν μεταφορικά από 150€.

Ο άρτιος προγραμματισμός μίας εργαλειομηχανής CNC με τεχνολογία Wire EDM (Electrical Discharge Machining) προϋποθέτει την πρόσβαση του λογισμικού CAD-CAM στη βάση δεδομένων τεχνολογίας της εκάστοτε εργαλειομηχανής.

Η GE SUPPLiES ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΡΓΑΛΕΙΟΜΗΧΑΝΗΣ.

Έτσι, μπορείτε να προγραμματίζετε με απόλυτη ακρίβεια, αξιοποιώντας κρίσιμα και «ευαίσθητα» δεδομένα της εκάστοτε εργαλειομηχανής σας που μόνο ο κατασκευαστής της είναι σε θέση να γνωρίζει!

Παράλληλα, ο κώδικας NC – που παράγεται από τον πλήρως εναρμονισμένο στην εργαλειομηχανή σας post-processor – σας απαλλάσσει πλήρως από επιπλέον ενέργειες προγραμματισμού ή επεξεργασίας του κώδικα, καθιστώντας την κατεργασία σας άμεσα υλοποιήσιμη.

Επιπλέον, η λειτουργία ανάλυσης του επιθυμητού αποτελέσματος (feature recognition), οδηγεί στη βέλτιστη στρατηγική κατεργασίας, εξασφαλίζοντας το υψηλό ποιοτικό αποτέλεσμα – ακόμα και των πλέον πολύπλοκων κατεργασιών – στον ελάχιστο δυνατό χρόνο.

Το λογισμικό CAD-CAM της GE SUPPLiES αναπτύσσεται από την εταιρία CAMTEC, μετρά πάνω από 40.000 εγκαταστάσεις παγκοσμίως και εξασφαλίζει μία μοναδική εμπειρία χρήστη, με σύστημα υποβοήθησης και δυναμική καθοδήγηση.

ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ POST-PROCESSORΠΛΗΡΩΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ POST-PROCESSOR

ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ

FEATURE RECOGNITIONFEATURE RECOGNITION

40.000 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ40.000 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα δέχεται ξανά παραγγελίες από τις 24/8.
Έως τότε μπορείτε να πλοηγείστε κανονικά στα προϊόντα μας!