Δωρεάν μεταφορικά από 150€.
210 6640411
Καθημερινά: 9:00-17:00

Καλάθι Αγορών

0 Προϊόντα  - 0.00€

Η ευέλικτη και έμπειρη ομάδα βιομηχανικού σχεδιασμού της GE SUPPLiES υποστηρίζει και συμπληρώνει ή αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου έργα Έρευνας & Ανάπτυξης νέων προϊόντων, παρέχοντας ευέλικτες υπηρεσίες βιομηχανικού σχεδιασμού υψηλής προστιθέμενης αξίας.

Ανάλογα με τις ανάγκες σας, οι υπηρεσίες βιομηχανικού σχεδιασμού καλύπτουν όλα τα στάδια από την καταγραφή και τον ορισμό του προβλήματος (ανάγκες, δυνατότητες και υλικά κατασκευής, στόχοι αγοράς, προϋπολογισμός), την παραγωγή και εξέλιξη εναλλακτικών προτάσεων για την προσέγγισή του, μέχρι την παράδοση τρισδιάστατων και γραμμικών σχεδίων, φωτορεαλιστικών εικόνων (rendering) και πρωτοτύπων.

ΤαχύτηταΤΑΧΥΤΗΤΑ

ΕυελιξίαΕΥΕΛΙΞΙΑ

ΑσφάλειαΑΣΦΑΛΕΙΑ

Μείωση κόστους παραγωγήςΜΕΙΩΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

 

ΔΙΚΤΥΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ
Η GE SUPPLiES έχει αναπτύξει ένα ικανό δίκτυο πιστοποιημένων συνεργατών ώστε να κατευθύνει τους πελάτες της με βάση την πιο αξιόπιστη λύση για την εκάστοτε εφαρμογή (laser cutting, υδροκοπή, κατασκευή καλουπιών, θερμικές κατεργασίες, ανοδιώσεις, ηλεκτροστατικές βαφές κ.α.).

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ
Με τις μοναδικές υπηρεσίες προσομοίωσης συναρμογής, έχετε τη δυνατότητα από το στάδιο του σχεδιασμού, να εξετάσετε και να αξιολογήσετε όλες τις εναλλακτικές παραμέτρους κατασκευής, ώστε το τελικό προϊόν να ικανοποιεί πλήρως τις ποιοτικές απαιτήσεις (πχ. αντοχή, βάρος) με το χαμηλότερο δυνατό κόστος κατασκευής.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΞΙΑ
Η στενή και τακτική συνεργασία με την ομάδα μας σας επιτρέπει να διατηρείτε τον απόλυτο έλεγχο και την ευελιξία να προσαρμόζετε τις εκάστοτε απαιτήσεις σας ανάλογα με τα αποτελέσματα της προόδου του έργου, διασφαλίζοντας το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις.

 

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

 

Μεθοδολογία Βιομηχανικού Σχεδιασμού

Για την καλύτερη δυνατή εξασφάλιση του τελικού αποτελέσματος, εφαρμόζουμε με συνέπεια μία ολοκληρωμένη και πετυχημένη μεθοδολογία, η οποία ξεκινά από το στάδιο του briefing και τον ορισμό του προβλήματος και καταλήγει στην παραγωγή πρωτοτύπων και την παράδοση όλων των αναγκαίων τελικών αρχείων.

Η μεθοδολογία μας αποτελείται από τα ακόλουθα 7 στάδια εφαρμογής βιομηχανικού σχεδιασμού:

  1. Briefing - ορισμός του πρλβήματος, στόχοι και οδηγός ενεργειών.
  2. Έρευνα - Έρευνα ανταγωνισμού και στοιχεία διαφοροποίησης.
  3. Brainstroming - Καταγραφή όλων των πιθανών προσεγγίσεων επίλυσης του προβλήματος.
  4. Concepts - Αξιολόγηση και προεπιλογή εναλλακτικών προσεγγίσεων.
  5. Παρουσίαση - Παρουσίαση προεπιλεχθέντων προσεγγίσεων και τελική επιλογή.
  6. Ανάπτυξη - Βελτιστοποίηση και ανάπτυξης της τελικής επιλογής και παραγωγή πρωτοτύπου.
  7. Παράδοση - Ολοκλήρωση παραδοτέων αρχείων (τρισδιάσταστα αρχεία, φωτορεαλιστικές εικόνες).

Με την ολοκλήρωση του έργου - παράλληλα με την παράδοση προς εσάς των αναγκαίων τρισδιάστατων αρχείων, τεχνικών σχεδίων και φωτορεαλιστικών εικόνων του νέου προϊόντος - αξιοποιούμε την πολύτιμη εμπειρία μας και σας βοηθούμε - εφόσον μας το ζητήσετε - με χρήσιμες συμβουλές και κατευθύνσεις σχετικά με την επιλογή των κατάλληλων προμηθευτών ανάλογα με τις επιμέρους ανάγκες παραγωγής του προϊόντος σας.

Δείτε σε infographic τα 7 στάδια εφαρμογής του βιομηχανικού σχεδιασμού, πατώντας εδώ.

Ή διαβάστε το πλήρες άρθρο των 7 σταδίων βιομηχανικού σχεδιασμού που εφαρμόζουμε στα έργα μας.

 

Ενδεικτικά Έργα

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Γραφτείτε στη λίστα αποδεκτών του newsletter μας
και κερδίστε 15% στην επόμενη online αγορά σας!

Please enable the javascript to submit this form