Δωρεάν μεταφορικά από 150€.

Η Cimcool έχει μεγάλη εξειδίκευση στα υδατοδιάλυτα υγρά έχει εφαρμόσει την τεχνογνωσία της στην ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων Milform, παρέχοντας άριστη λίπανση και ψύξη και εξασφαλίζοντας πολύ υψηλότερα επίπεδα καθαριότητας.

Απαιτήσεις

Η ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων Milform έχουν αναπτυχθεί για μια ποικιλία εφαρμογών διαμόρφωσης μετάλλων. Ανεξάρτητα από την εφαρμογή διαμόρφωσης ή το υλικό που κατεργάζεστε, τα προϊόντα Milform ικανοποιούν απόλυτα τις απαιτήσεις σας.

Τέσσερεις κατηγορίες προϊόντων

1. Ψεκαστικά

Η ιδιότητα ψεκασμού των προϊόντων Milform καθιστά αυτά τα προϊόντα ως τα πλέον κατάλληλα για τις βιομηχανίες θέρμανσης, εξαερισμού και air-conditioning – μια έξοχη επιλογή για το σφράγισμα πτερυγίων.

2. Αμιγή έλαια

Τα αμιγή έλαια της σειράς Milform παρέχουν λύσεις για πολλές διαφορετικές εφαρμογές. Αυτά τα προϊόντα Milform περιλαμβάνουν από έλαια με υψηλό ιξώδες για πολύ βαριές εφαρμογές ως και πολύ ελαφρύ βαθμού έλαια για τις βιομηχανίες θέρμανσης, εξαερισμού και air-conditioning.

3. Γαλακτώματα

Τα γαλακτώματα της σειράς Milform είναι υδατοδιάλυτα προϊόντα βασισμένα σε ορυκτέλαιο και είναι ακόμα και σε θέση να αντικαταστήσουν τα αμιγή έλαια.

4. Συνθετικά

Τα συνθετικά υγρά της σειράς Milform είναι υδατοδιάλυτα προϊόντα χωρίς ορυκτέλαιο και είναι επίσης σε θέση να αντικαταστήσουν τα αμιγή έλαια.

Μετάβαση στο Eshop

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα δέχεται ξανά παραγγελίες από τις 24/8.
Έως τότε μπορείτε να πλοηγείστε κανονικά στα προϊόντα μας!