Δωρεάν μεταφορικά από 100€.

Καλάθι Αγορών

0 Προϊόντα  - 0.00€

Sindoh 3DWOX 7X

Κατασκευαστής: Sindoh
Κωδικός Προϊόντος: Sindoh-3DWOX-7X
Βάρος: 170.00kg
Διαστάσεις: 86.40cm x 81.00cm x 169.00cm
Συνάψεις:
- Sindoh-3DWOX_7X-brochure.pdf

Τιμή: 17,918.00€

 

Επαγγελματικός 3D εκτυπωτής τεχνολογίας FDM 

Μεγάλος όγκος εκτύπωσης, κατάλληλος και για την βιομηχανία
Επιθυμείτε να εκτυπώσετε ένα αντικείμενο μεγάλων διαστάσεων?
Ο 3DWOX 7X είναι ο 3D εκτυπωτής βιομηχανικού επιπέδου με μέγιστες διαστάσεις κατασκευής 380 Χ 390 Χ 450 mm. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για βιομηχανικές όσο και για επαγγελματικές εφαρμογές εκτυπώνοντας ολόκληρο ένα μεγάλο μοντέλο.

Ανεξάρτητες διπλές κεφαλές
Οι δύο ανεξάρτητες κεφαλές παρέχουν καλύτερη απόδοση. Προσφέρουν τη δυνατότητα της μίξης χρωμάτων και της χρήσης δύο διαφορετικών υλικών που επιτρέπουν ένα εύρος από παραγόμενα αποτελέσματα.

Αναβαθμισμένη ποιότητα εκτύπωσης
Ο 3DWOX 7X αναβαθμίζει την ποιότητα εκτύπωσης των εύκαμπτων υλικών μέσω του Direct Mode. Επί προσθέτως, η εσωτερική μόνωση προσφέρει καλύτερη διαχείριση της θερμοκρασίας και άρα βελτιώνει τα αποτελέσματα των εκτυπώσεων σε όλα ανεξαιρέτως τα υλικά.

Πλήθος συμβατών υλικών
Η δυνατότητα εκτύπωσης εύκαμπτων υλικών (μαζί με τα συνήθη PLA και ABS) επεκτείνει τις εφαρμογές σε ένα ευρύ επαγγελματικό πεδίο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το υδατοδιαλυτό υλικό PVA για μία υψηλού επιπέδου εκτύπωση σε PLA.

Φωνητική υποστήριξη
Ο 3DWOX 7X είναι εξοπλισμένος με φωνητική υποστήριξη για τη διευκόλυνση και καθοδήγηση του χρήστη. Πάνω από 100 εντολές πάνω στη λειτουργία του μηχανήματος υποστηρίζονται φωνητικά και έτσι η επίλυση οποιουδήποτε θέματος γίνεται εύκολα, γρήγορα και με ακρίβεια.

Ευχάριστο περιβάλλον εκτύπωσης
Τα χαρακτηριστικά λειτουργίας του 3D εκτυπωτή έχουν αναβαθμιστεί ώστε να επιτρέπουν την απρόσκοπτη χρήση του σε περιβάλλον εργαστηρίου αλλά και γραφείου. Τέσσερα φίλτρα HEPA είναι τοποθετημένα στο πίσω μέρος του 3D εκτυπωτή και συμβάλλουν στην απορρόφηση του 99.95% των μικροσωματιδίων άνω των 0.3μm. Επιπλέον, το επίπεδο θορύβου που εκπέμπεται κατά τη λειτουργία έχει ελαχιστοποιηθεί στα 55dB (A) που είναι αποδεκτό για λειτουργία κατά τις νυκτερινές ώρες ή και σε περιορισμένο χώρο.

" target="undefined">

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν
Γράψτε μία κριτική
ΚακόΕξαιρετικό
Σχόλιο στο Facebook

Γραφτείτε στη λίστα αποδεκτών του newsletter μας
και κερδίστε 15% στην επόμενη online αγορά σας!

Please enable the javascript to submit this form