Δωρεάν μεταφορικά από 100€.

Καλάθι Αγορών

0 Προϊόντα  - 0.00€
Συμμετοχή στην έκθεση Open House Μηχανήματων

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή των εταιριών CIMCOOL και GE SUPPLiES με κοινό περίπτερο στην Έκθεση – Open House η οποία πραγματοποιήθηκε στις 28-30/11/2014 στον βιομηχανικό χώρο της εταιρίας «Γκιζελής», στο Σχηματάρι Βοιωτίας.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου μας ενημερώθηκαν για τα νέα καινοτόμα βιομηχανικά υγρά της CIMCOOL και την τεράστια σημασία που έχουν η βέλτιστη επιλογή, η ορθή χρήση και η συντήρηση αυτών στην ποιοτική αναβάθμιση και την ταυτόχρονη μείωση του κόστους των κατεργασιών.

Η CIMCOOL είναι παγκόσμια εταιρία παραγωγής βιομηχανικών υγρών με δικό της τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης και δίκτυο επώνυμων βιομηχανικών πελατών σε όλο τον κόσμο.

Η GE SUPPLiES, ως αποκλειστικός διανομέας της Cimcool σε Ελλάδα και Κύπρο, υποστηρίζει τους πελάτες της στη βέλτιστη επιλογή των βιομηχανικών υγρών ανάλογα με τις ανάγκες τους και στην ορθή χρήση και συντήρηση αυτών, ώστε να επιτυγχάνεται το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Η Έκθεση - Open House είναι η πρώτη που πραγματοποιήθηκε μετά το 2008 για τα μηχανήματα επεξεργασίας μετάλλου, παρουσιάζοντας μεγάλη γκάμα μηχανημάτων επεξεργασίας λαμαρίνας, μετάλλου, λογισμικών προγραμμάτων CAM, εργαλείων και αναλώσιμων.

DSCN0353

Γραφτείτε στη λίστα αποδεκτών του newsletter μας
και κερδίστε 15% στην επόμενη online αγορά σας!

Please enable the javascript to submit this form