Δωρεάν μεταφορικά από 100€.

Καλάθι Αγορών

0 Προϊόντα  - 0.00€
eviXmatic 3d scanner

Η Evatronix SA, η Πολωνική εταιρία κατασκευής τρισδιάστατων σαρωτών (3D scanners), λανσάρει το αυτοματοποιημένο σύστημα ελέγχου ποιότητας – eviXmatic. Θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στη Β. Αμερική, στην έκθεση Rapid+ TCT 2019 στο Detroit.

Ο eviXmatic είναι μία 4-αξονική λύση που ενοποιείται με τον τρισδιάστατο σαρωτή eviXscan 3D για να εκτελεί ολοκληρωμένες, ανέπαφες μετρήσεις εξαρτημάτων με μεγάλη ακρίβεια και πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικασία. Το σύστημα παράγει αναφορές ελέγχου ποιότητας με βάση προκαθορισμένα σενάρια σάρωσης και πρότυπα.

“Η RAPID+TCT θα μας δώσει την ευκαιρία να παρουσιάσουμε στην αγορά της Β. Αμερικής το νέο προϊόν μας, το οποίο έχει σχεδιαστεί για εφαρμογές στο πλαίσιο των εργασιών επαναλαμβανόμενων μετρήσεων ακριβείας και ποιοτικού ελέγχου", δηλώνει ο Adam Morawiec, Αντιπρόεδρος και Υπεύθυνος Business Development στην Evatronix SA. “Σε όρους ζήτησης, η Β. Αμερική είναι μία από τις πιο σημαντικές αγορές για τους τρισδιάστατους σαρωτές μας και τα εργαλεία μέτρησης”.

Με το σχεδιασμό και τη μελέτη που έχει γίνει από την Evatronix SA, ο eviXmatic είναι ένα αυτοματοποιημένο 4-αξονικό τρισδιάστατο σύστημα σάρωσης, το οποίο καθιστά εφικτή τη μέτρηση και τον έλεγχο ποιότητας των ποικίλων εξαρτημάτων με ελάχιστη επέμβαση του χειριστή.

eviXmatic 3

Ο eviXmatic έχει σχεδιαστεί για επαναληπτικές, γρήγορες εργασίες μέτρησης και ελέγχου ποιότητας υψηλής ακρίβειας. Συνεπώς, αποτελεί μία πολύτιμη προσθήκη σε κάθε γραμμή παραγωγής με προϊόντα πολύπλοκων μορφών.

Ο eviXmatic μπορεί να θεωρηθεί ως o σταθμός υποδοχής για τους τρισδιάστατους σαρωτές eviXscan. Οι σαρώσεις που επιτυγχάνονται μπορεί να συγκριθούν με ένα μοντέλο CAD χρησιμοποιώντας το διακομιστή Geomagic Control X server. Ο σαρωτής που ενοποιείται με το σύστημα eviXmatic μπορεί να απομονωθεί και να χρησιμοποιηθεί ανεξάρτητα σε άλλη περιοχή, αν χρειαστεί.

Δείτε το video που ακολουθεί.

 

Λίγα λόγια για την Evatronix SA

Η Evatronix είναι μια Πολωνική εταιρία engineering που παρέχει ολοκληρωμένες σχεδιαστικές λύσεις ηλεκτρονικών συστημάτων και πλακετών τυποποιημένου κυκλώματος (PCB). Από το 2008, το προϊοντικό χαρτοφυλάκιο της εταιρίας έχει επεκταθεί στους τρισδιάστατους σαρωτές, οι οποίοι σχεδιάζονται από εσωτερικό (in-house) τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης. Η Evatronix παρέχει επίσης υπηρεσίες τρισδιάστατης σάρωσης και μοντελοποίησης (3D scanning και 3D modeling).

Λίγα λόγια για τον eviXscan 3D

Ο evixscan 3D είναι μια σειρά οπτικών τρισδιάστατων σαρωτών ακριβείας με τεχνολογία δομημένου φωτός. Οι τρισδιάστατοι σαρωτές eviXscan σχεδιάζονται, αναπτύσσονται και κατασκευάζονται από την Evatronix SA.

Σήμερα, η Evatronix διαθέτει τρία μοντέλα σαρωτών της σειράς Heavy Duty: Quadro, Optima and Basic, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για εφαρμογές που απαιτούν υψηλή ακρίβεια στα πεδία της αντίστροφης μηχανικής (reverse engineering), του ανέπαφου ποιοτικού ελέγχου και της ταχείας πρωτυποποίησης (rapid prototyping).

Γραφτείτε στη λίστα αποδεκτών του newsletter μας
και κερδίστε 15% στην επόμενη online αγορά σας!

Please enable the javascript to submit this form