Δωρεάν μεταφορικά από 100€.

Καλάθι Αγορών

0 Προϊόντα  - 0.00€

ΠΛΑΚΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ FORMODAL 30

Κατασκευαστής:
Κωδικός Προϊόντος: FORMODAL30
Βάρος: 0.00kg
Διαστάσεις: 0.00cm x 0.00cm x 0.00cm
Καλέστε για τιμή: 2106640411

Πρόκειται για αναβαθμισμένα ποιοτικά κράματα αλουμινίου με εξαιρετικές μηχανικές ιδιότητες λόγω των ειδικών θερμικών επεξεργασιών που έχουν υποστεί.

Η έλλειψη τάσεων σε συνδυασμό με τη μεγάλη σταθερότητα των κραμάτων Formodal, τόσο κατά όσο και μετά την κατεργασία, δίνει πλέον τη δυνατότητα κατασκευής ιδιαίτερα περίπλοκων καλουπιών καθώς και εργαλείων με πολύ μικρές ανοχές.

Το Formodal 30 είναι χυτό κράμα αλουμινίου και βασίζεται στο γνώριμο κράμα Al Mg 4.5 Mn 0.7 (EN AW-5083).

Το Formodal 30 έχει το επιπλέον πλεονέκτημα ότι διατίθεται σε πλαναρισμένες πλάκες, ιδιαίτερα επωφελές για την εξοικονόμηση του αντίστοιχου χρόνου και κόστους του πλαναρίσματος από τον μηχανουργό.

Οι πλάκες Formodal 30 καλύπτονται με PVC-φιλμ για τη βέλτιστη προστασία των επιφανειών τους. Οι ανοχές στο πάχος τους είναι ±0,1 mm και η παραλληλότητα κυμαίνεται από 0,13 έως 0,8 mm ανάλογα με το πάχος της πλάκας.

Τα κράματα αλουμινίου Formodal δημιουργούν τις προϋποθέσεις πιο οικονομικών κατεργασιών, αφού τα ίδια παράγονται πιο οικονομικά και από τις κοινές πλάκες αλουμινίου, λόγω του ότι δεν περνούν από την διαδικασία της έλασης. Το αποτέλεσμα είναι ότι ο πελάτης αγοράζει πλαναρισμένο υλικό με άριστες ανοχές σε πιο οικονομική τιμή από κλασικές πλάκες 5083.

Επιπλέον, τα κράματα αλουμινίου Formodal παραδίδονται στις απαιτούμενες μορφές και διαστάσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας. 

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν
Γράψτε μία κριτική
ΚακόΕξαιρετικό
Σχόλιο στο Facebook

Γραφτείτε στη λίστα αποδεκτών του newsletter μας
και κερδίστε 15% στην επόμενη online αγορά σας!

Please enable the javascript to submit this form