Δωρεάν μεταφορικά από 150€.
210 6640411
Καθημερινά: 9:00-17:00

Καλάθι Αγορών

0 Προϊόντα  - 0.00€
Τα έξυπνα συστήματα διαχείρισης αναλωσίμων της SupplyPoint στις εγκαταστάσεις της Theon

Τα έξυπνα συστήματα διαχείρισης αναλωσίμων της SupplyPointTM εμπιστεύτηκε η Theon Sensors για τη μείωση του κόστους και τη συνολική αναβάθμιση της λειτουργίας διαχείρισης των αναλωσίμων της, αξιοποιώντας τις νέες τάσεις που επιτάσσουν οι σύγχρονες τεχνολογίες αυτοματισμού.

Η Theon διαθέτει πολλούς εργαζόμενους, σε διαφορετικούς ορόφους που χρησιμοποιούν πολλά και ακριβά αναλώσιμα, συνεπώς υφίσταται η ανάγκη για αποτελεσματικό έλεγχο της ροής των αναλωσίμων της από την  αποθήκη στους χώρους παραγωγής και αντίστροφα.

Με τα έξυπνα συστήματα της SupplyPointTM, η Theon θα ενισχύσει την ορθή χρήση των επιμέρους αναλωσίμων, εργαλείων και υλικών από τους εργαζομένους της, με τον ορισμό πλαφόν στον αριθμό αυτών που μπορεί ο κάθε εργαζόμενος να λαμβάνει, ανά είδος και ανά περίοδο. Μέσω του κεντρικού συστήματος, η Διοίκηση θα γνωρίζει ανά πάσα στιγμή ποιος πήρε ή επέστρεψε τι και πότε.

Παράλληλα, θα μειωθεί σημαντικά ο χρόνος λήψης των αναλωσίμων αφού το σύστημα έχει τοποθετηθεί σε κεντρικό σημείο, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα αυτόματης παραγγελιοληψίας με τον καθορισμό ελάχιστου αποθέματος και τη σύνδεση του συστήματος με το ERP.

Αξίζει να σημειώσουμε πως εν μέσω της πανδημίας, η χρησιμότητα των έξυπνων συστημάτων της SupplyPointTM καθίσταται ακόμα σημαντικότερη καθώς βοηθά στην αποφυγή συγχρωτισμού στα κεντρικά συστήματα αποθήκευσης και στη μείωση της μετακίνησης του προσωπικού μεταξύ των ορόφων ή κτιρίων, ενώ εξαλείφεται η ανάγκη παρουσίας αποθηκάριων και η επαφή αυτών με τους εργαζομένους.

Η επένδυση της Theon Sensors στα έξυπνα συστήματα διαχείρισης αναλωσίμων της SupplyPointTM αναμένεται να αποσβεστεί σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, ενώ – σύμφωνα με τη μελέτη σκοπιμότητας που εκπονήθηκε – η μείωση του κόστους διαχείρισης των αναλωσίμων της εκτιμάται  να αγγίξει το 25%.

Η Theon Sensors είναι παγκόσμιος ηγέτης στην κατασκευή συστημάτων νυχτερινής όρασης και θερμικής απεικόνισης για στρατιωτικές εφαρμογές και εφαρμογές ασφαλείας.

Η GE SUPPLiES είναι ο αποκλειστικός διανομέας των έξυπνων συστημάτων διαχείρισης αναλωσίμων της SupplyPointTM  σε Ελλάδα και Κύπρο.

Προβαίνει στη μελέτη σκοπιμότητας για επιχειρήσεις που διαχειρίζονται αναλώσιμα, η οποία οδηγεί στην αρχική εκτίμηση της μείωσης του κόστους αναλωσίμων που αναμένεται να φέρει η επένδυση καθώς και στον χρόνο απόσβεσής της. Παράλληλα, η μελέτη εξασφαλίζει ότι η εγκατάσταση των έξυπνων συστημάτων γίνεται με το βέλτιστο τρόπο, καλύπτοντας τις πραγματικές ανάγκες και αξιοποιώντας πλήρως όλες τις διαθέσιμες τεχνολογίες αυτοματισμού, προς όφελος του τελικού χρήστη.

Γραφτείτε στη λίστα αποδεκτών του newsletter μας
και κερδίστε 15% στην επόμενη online αγορά σας!

Please enable the javascript to submit this form